Çanakkale'de Müftü Bey Ayvacık Hafızlık Kuran Kursunu Ziyaret Etti

müftü bey ayvacık hafızlık kuran kursunu ziyaret etti

Çanakkale'de Müftü Bey Ayvacık Hafızlık Kuran Kursunu Ziyaret Etti

İl Müftüsü Arif Gökce ve Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp; 29.12.2019 tarihinde Ayvacık ilçesinde bulunan Fatma-Nuri Erkan Erkek Hafızlık Kur´an Kursunu ziyaret etti.

Kur´an Kursu yöneticisi Yasin Aksu hocadan kurs hakkında çeşitli bilgiler alan Sayın Gökce, genç hafızlarla sohbet etti. Hafızlığın anlam ve öneminden bahsetti. Kur´an-ı Kerim´in sadece lafzen değil anlam olarak da anlaşılması gerektiğini kaydederek, hafızlıklarını hayırlısıyla tamamlamaları niyetiyle dua etti.

2015 yılında açılışı yapılan, Diyanet İşleri Başkanlığının eğitim ve denetiminde olan Kur´an Kursu, halen 2 sınıfta 17 öğrencisiyle hafızlık eğitimine devam etmektedir. Kayıtları devam etmekte olan Kur´an Kursuna müracaat ederek evlatlarınızı kursa kayıt ettirebilirsiniz.