Hatay'da Gençlik Koordinatörleri Ve Kyk Yurtlarında Görevli Manevi Danışmanlara Yönelik Toplantı Yapıldı

gençlik koordinatörleri ve kyk yurtlarında görevli manevi danışmanlara yönelik toplantı yapıldı

İl ve İlçe Müftülüklerimizde görevli Gençlik Koordinatörleri ve KYK Yurtlarında görevli manevi danışmanlara yönelik 30 Aralık 2019 Pazartesi günü saat:14;00'da İl Müftülüğümüz konferans salonunda İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başkanlığında istişare toplantısı yapıldı.

İl Müftümüz toplantıda şunları kaydetti:  “Gençlik milletimizin geleceğidir, hepimizin gözbebeğidir. Gençler için sarf edilen her mesai değerlidir, kıymetlidir. Elbette ki din-i mübini İslam’a hizmet ederken her türlü gayreti göstermeliyiz. Ama gençler için özel zaman ve vakit ayırmalıyız. Onlar için özel gayret içerisinde olmalıyız. Ayrıca, Diyanet İşleri Başkanlığımızın “Gençliğe Değer Projesi” ayrı bir önem arz etmekte. Muhterem Diyanet İşleri başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ hocamız, bu projenin hayata geçmesi için  özel gayret etmektedir. Bu projede her din görevlisi en az on gençle meşgul olacak, onlara maddi manevi destek olacak, onların iyi yetişmesi için gayret edecek. Onun için “Gençliğe Değer Projesi” çok önemlidir.” dedi.

Toplantıya; İl Müftü Yardımcımız Nazife SAĞLAMOĞLU, İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ahmet AKKAN ile İl ve İlçe Müftülüklerimizde görev yapan Gençlik Koordinatörleri ve KYK yurtlarında görevli manevi danışmanlar katıldı.