Antalya'da Il Müftülüğü Personeli  Kahvaltıda Bir Araya Geldi

il müftülüğü personeli  kahvaltıda bir araya geldi

Antalya'da Il Müftülüğü Personeli  Kahvaltıda Bir Araya Geldi

İl Müftülüğünde görev yapan personel, moral ve motivasyon ile birlik ve birlikteliği sağlamak amacıyla düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltı programına İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcılarımız Osman Demirel, Mustafa Şimşek, Şube Müdürleri Süleyman Akgün, Adnen Genç, Veli Tepe, Mehmet Çatalbaş, İl Vaizleri ve diğer kademelerde görev yapan personeller katıldılar.

Programda İl Müftümüz Artan yaptığı konuşmada; “Bir yılın daha sonuna geldik. Ve ömürden de bir yıl eksildi. Bugün yılın son günü. Bizim için fırsat günü. Yani muhasebe fırsatı. Bu vesileyle 2019 yılımızı nasıl geçirdik nefsimizi muhasebeye çekmeliyiz. Ben bu vesile ile tüm personelimizin yeni yıllarını tebrik ediyorum. Sağlık ve afiyetler temenni ediyorum” dedi

Program İl Müftü Yardımcımız Şimşek’in yapmış olduğu dua ile sona erdi.