Duzce'de Gölyaka Ilçe Müftüsü Ibrahim Kapancı'ya Veda Programı.

gölyaka ilçe müftüsü ibrahim kapancı'ya veda programı.

Duzce'de Gölyaka Ilçe Müftüsü Ibrahim Kapancı'ya Veda Programı.

Gölyaka İlçe Müftülüğünden Muğla'nın Bodrum İlçe Müftülüğüne atanan İbrahim Kapancı onuruna veda programı düzenlendi.

Gölyaka 15 Temmuz Şehitleri İmam-Hatip Ortaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen veda programına İl Müftümüz Hüseyin Can, Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt, Belediye Başkanı Yakup Demircan, ilçe müftüleri, protokol üyeleri ve çok sayıda kurum personeli katıldı.

Veda programında konuşan İl Müftümüz Hüseyin Can, "İbrahim hocamız Gölyaka için güzel hizmetler yaptı. Gayreti, çalışkanlığı ve yaptığı hizmetlerinden ötürü kendisine teşekkür ederim. Yeni görev yerinde başarılar dilerim." dedi.

Konuşmaların ardından Müftü İbrahim Kapancı’ya başarı plaketi verildi.

Program, Müftü Kapancı tarafından yapılan dua ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.