Erzincan'da Müftümüzden Yatılı Kur’an Kurslarına Ziyaret

müftümüzden yatılı kur’an kurslarına ziyaret

Erzincan'da Müftümüzden Yatılı Kur’an Kurslarına Ziyaret

Müftümüzden Yatılı Kur’an Kurslarına Ziyaret

İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin, beraberinde Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ali Şen ile birlikte, “Her Ay Bir Konu, Bir Konuk” programı kapsamında ilimizdeki yatılı erkek ve kız Kur’an kurslarına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Recep Demir Yatılı Erkek Kur’an Kursu, Karaağaç Pîr-i Sâmi Erkek Kur’an Kursu ve İlim Araştırma Merkezi, Süreyya Hanım Yatılı Kız Kur’an Kursu, Sümbül Valide Yatılı Kız Kur’an Kursu ve Ahmet Hamza & Münire Hanım Yatılı Kız Kur’an Kursu’na ayrı ayrı ziyaretlerde bulunan müftümüz Çetin, “İnsanın Varlıklar Âlemindeki Seçkin Yeri ve Yaratılış Gayemiz” konusu üzerine sohbet etti. Daha sonra öğrencilerin dilek ve beklentilerini dinleyen müftümüz onların isteklerini cevaplandırarak ziyaretlerini tamamladı.