Isparta'da Huzurlu Aile Güçlü Toplum Güvenli Gelecek Projesi

huzurlu aile güçlü toplum güvenli gelecek projesi

Isparta'da Huzurlu Aile Güçlü Toplum Güvenli Gelecek Projesi

“Huzurlu Aile Güçlü Toplum Güvenli Gelecek Projesi” kapsamında “Evliliğe İlk Adım” seminerleri, Isparta İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu koordinesinde, ikinci ayını tamamladı.

Nişanlı ya da evliliğinin ilk beş yılındaki çiftlere yönelik olarak cumartesi akşamları gerçekleştirilen projede, aile içi iletişimden nikâh ve sorumluluklarına; mahremiyetten çevre bilinci ve tüketim ahlakına kadar, evlilik sürecinde en fazla ihtiyaç duyulan başlıklar seminer olarak, il vaizleri ve uzmanlar tarafından sunuluyor.  İl Müftüsü Bayram ŞAHİN ve İl Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ tarafından katılım belgesi ve hediyelerin takdimi ile sonlanan programlar yıl boyunca gelecek olan talepler doğrultusunda katılımcıların istediği gün ve saatlerde yapılmaya devam edilecektir. Seminerlere katılmak isteyen çiftlerin, İl Müftülüğüne isim ve iletişim bilgilerini vermeleri yeterli olmaktadır.