Erzincan'da Sayın Valimiz, Diyanet Gençlik Merkezi’nin Konuğu Oldu

sayın valimiz, diyanet gençlik merkezi’nin konuğu oldu

Erzincan'da Sayın Valimiz, Diyanet Gençlik Merkezi’nin Konuğu Oldu

Sayın Valimiz, Diyanet Gençlik Merkezi’nin Konuğu Oldu

Erzincan Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesiyle hazırlanan, kız öğrencilerine yönelik Diyanet Gençlik Merkezi’mizin hazırladığı sohbet programının bu haftaki konuğu, Erzincan Valimiz Sayın Ali ARSLANTAŞ idi. İl Müftümüz Mehmet Emin ÇETİN’in ve yaklaşık 120 kız üniversite öğrencisinin katıldığı programda Valimiz, Türkiye’nin güncel konularıyla ilgili enine boyuna bir söyleşi gerçekleştirdi.

Erzincan Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ali ŞEN’in Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından bir selamlama ve hoş geldiniz hitabında bulunan müftümüz Mehmet Emin ÇETİN’in konuşmasının ardından Valimiz Ali ARSLANTAŞ sinevizyon sunumu eşliğinde fakülte ve üniversite kız öğrencilerine hitap etti. Kendilerine yöneltilen soruları da cevaplandıran Valimiz ARSLANTAŞ, program sonunda hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla, Diyanet Gençlik Merkezi Koordinatörlüğü’nün hazırladıkları ikrama eşlik ettiler.