Kirklareli'de Il Müftümüz Babaeski Müftüsünü Ziyaret Etti

il müftümüz babaeski müftüsünü ziyaret etti

Kirklareli'de Il Müftümüz Babaeski Müftüsünü Ziyaret Etti

Babaeski Müftülüğü görevine atanan Abdurrahman Koç görevine başladı. Çaykara Müftülüğünden Babaeski Müftülüğüne başlayan müftü Abdurrahman Koç' u İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş makamında ziyaret etti.
Müftü Demirtaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: " Bir yıldır Babaeski ilçemizde müftümüz bulunmuyordu. Bölgeyi bilen, daha önce ilimizde imam ve vaiz olarak görev yapan değerli müftümüzün ilimize atanmasından son derece mutluluk duyduk.Babaeski ilçemizde son 3 yılda önemli hizmetler başlatıldı. Bu hizmetlerin daha da ileriye götürüleceğinden eminim. İlimizde Vize ilçemize de bir atama yapılmasını bekliyoruz. İnşaallah il müftü yardımcıları ataması da yapılır ise daha güçlü bir kadro ile hizmet üretiriz. Hem arazide olacağız, hem de gönüllerde.. arazi olmayacağız. Kuşatıcı bir bakış açısı ile Kırklareli' li vatandaşlarımıza KIVAMLI hizmetler sunacağız.. " dedi.
Babaeski ilçe Müftüsü Abdurrahman Koç şunları söyledi : "İlçemize hizmet veren değerli meslek büyüklerimize teşekkür ediyorum. Bir önceki müftümüz Mehmet Şimşekoğlu kısa zamanda önemli hizmetler vermiştir. Biz de değerli il müftümüz ve diğer ilçe müftülerimizle güzel, etkin bir din hizmeti sunacağız.Allah bizi mahcup etmesin,  muvaffak kılsın " dedi.
İl Müftümüz Hüseyin Demirtaş Merkez Kuran Kursunu ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti. 4-6 yaş grubu çocuklara çikolata verdi, sohbet etti.
İl Müftümüz öğle namazını Merkez Yeni Camiinde kılarak cemaatle hasbihal etti.