Düzce Müftülüğü Dini Istişare Kurulu Yeni Yılın Ilk Toplantısını Yaptı.

düzce müftülüğü dini istişare kurulu yeni yılın ilk toplantısını yaptı.

Düzce Müftülüğü Dini Istişare Kurulu Yeni Yılın Ilk Toplantısını Yaptı.

Düzce Müftülüğü Dini İstişare Kurulu 2020 yılının ilk toplantısını İl Müftümüz Hüseyin Can başkanlığında yaptı.

Müftülük toplantı salonunda İl Müftümüz Hüseyin Can başkanlığında yapılan toplantıya komisyon üyeleri olarak, Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Karagöz, Başkanlık Müftüsü Turgut Açari, Müftü Yardımcıları Hüseyin Akkaya ve Derya Topalcık, Gümüşova İlçe Müftüsü Recep Onat, Vaiz Ömer Meydan, Düzce Anadolu İ.H.L Müdürü Asım Keleş ve Mehmet Akif İnan Hafız İHO Müdürü Gürol Ün katıldı.

Toplantıda, il ve ilçelerde milletimize sunulan din hizmetlerinin değerlendirilmesi, hizmetlerin etkin, ekonomik, verimli bir şekilde yürütülmesi, sosyal konular, güncel dini meseleler ve karşılaşılan problemler konularında müzakere yapıldı.