Hakkari’de 4-6 Yaş Gurubu öğreticilerine Yönelik Seminer

4-6 yaş gurubu öğreticilerine yönelik seminer

29 Kasım 2018 - 14:21

Müftülüğümüzce 4-6 Yaş Gurubu Öğreticilerine Yönelik Seminer Düzenlendi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müftülüğümüz arasında imzalanan protokol çerçevesinde 4-6 yaş gurubu kur’an kurslarında öğreticilik yapacak görevliler için daha önce Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerince düzenlenen kurslarda sertifika alan öğreticilere yönelik seminer düzenlendi.

Merkez Hacı Sait Camii Toplantı Salonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli okul öncesi öğretmenleri ile din kültürü öğretmenleri tarafından verilen seminerde; kur’an kursu öğreticilerimizce ana okul ve ana sınıflarda eğitim-öğretim gören öğrencilere, ileride verilebilecek derslere ön hazırlık yapılması amaçlandı.

Açılışa katılan İl Müftümüz Faruk Gürbüz öğreticilerden; “Çocuklara anne şefkati ile yaklaşmalarını, seviyelerine göre İslami güzellikleri anlatmalarını, Kur’an, sünnet, namaz ve niyaza ısındırmanın gayreti içinde olmalarını,” söyledi.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bilal Gür ise; seminerin hayırlara vesile olmasını dileyerek görevlilerden, öğreticileri ciddiyetle dinlemelerini, ders verecekleri çocukların hoşlarına gitmeyecek itici tutum ve davranışlardan uzak durmalarını ve seminerden azami fayda sağlamaya çalışmalarını” istedi.

Seminer 28 Kasım – 01 Aralık 2018 tarihleri arasında devam edecektir.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda