Hakkari’de Hac Ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan...

Hakkari'de Hac Ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan Hatice-ömer Utlu Yatılı Kız Kur’an Kursunu Ziyaret Etti.

hac ve umre hizmetleri genel müdürü remzi bircan hatice-ömer utlu yatılı kız kur’an kursunu ziyaret etti.

15 Ekim 2022 - 14:20

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan Hatice-Ömer Utlu Yatılı Kız Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiylle Hakkari’de bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan hafızlık eğitimi veren Hatice-Ömer Utlu Yatılı Kız Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

Yapılan ziyarette sınıfları dolaşan Genel Müdür Bircan, öğrencilerle birebir ilgilenerek sorun ve temennilerini dinledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, en önemli hizmetlerinden biri olan hafızlık müessesesi kalitesinin daha da yükselerek devam etmesi için her türlü sorumluluğu almaya devam edeceğini belirten Bircan, öğrencilerden hafız olduktan sonra ömürleri boyunca hafız kalmaya ve Kur’an yolunda yürümeye devam etmelerini istedi.

Ziyaret nedeniyle kurs öğretici ve öğrencileri Genel Müdür Bircan’a teşekkür ettiler.

Ziyarette İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu Bircan’a eşlik etti.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda