Hakkari’de Il Müftüsü Fakirullahoğlu çukurca Ilçesini Ziyaret...

Hakkari'de Il Müftüsü Fakirullahoğlu çukurca Ilçesini Ziyaret Etti.

il müftüsü fakirullahoğlu çukurca ilçesini ziyaret etti.

24 Şubat 2023 - 14:20

İl Müftüsü Fakirullahoğlu Çukurca İlçesini ziyaret etti.

İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu Çukurca ilçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

Çukurca Kaymakamı Hasan Kurt’u makamında ziyaret ederek temaslarına başlayan İl Müftüsü Fakirullahoğlu tarihi Emirşaban Camii’nde din görevlileri ile gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Müftü Fakirullahoğlu toplantıda; Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi derinden etkileyen deprem felaketinde zarar gören vatandaşlarımız yararına, İl Müftülüğünce il genelinde düzenlenen kuru gıda yardım kampanyası hakkında din görevlilerini bilgilendirdi. Yardım kampanyasının duyurulması, gıda malzemelerinin toplanması, ayrıştırılması ve araçlara yüklenmesi ile vatandaşların sürece dahil edilmesi yönünde gereken titizliğin gösterilmesini istedi.

Deprem nedeniyle Hatay’dan gelerek Çukurca ilçesine yerleşen emekli öğretmeni evinde ziyaret eden İl Müftüsü ve beraberindekiler aileye geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Her türlü sıkıntılarının giderilmesinde ve isteklerinin yerine getirilmesinde ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirttiler.

Akabinde, deprem felaketine Malatya ilinde yakalanan ve hayatını kaybeden Çukurca İlçesi emekli Müftülük Memuru Kasım Tunç, eşi ve Milli Eğitim Şube Müdürü olan oğlu Mücahit Tunç’un yakınları ile aynı depremde enkaz altında kalan yakınlarını kaybeden Güzeldere köyü Seyitler Mezrası sakinlerini ziyaret ederek taziyelerinde bulundu ve başsağlığı diledi.

Yapılan ziyaretlerde Çukurca İlçe Müftüsü Mahmut Durmuş İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu’na eşlik etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...