Hakkari’de şehitleri Anma Gününde Bir Dizi Etkinlik

Hakkari'de şehitleri Anma Gününde Bir Dizi Etkinlik

şehitleri anma gününde bir dizi etkinlik

20 Mart 2023 - 14:20

Şehitleri anma gününde bir dizi etkinlik

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Zaferinin 108. yıl dönümü nedeniyle İl Müftülüğünce bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Gün dolaysıyla merkez Ulu Cami’inde mevlit programı düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda aşr-ı şerifler ile mevlitten bahirler okundu, ilahi ve kasideler söylendi. İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Yiğit, Çanakkale ve diğer şehitlerimiz ile 06 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi derinden etkileyen deprem felaketinde vefat eden vatandaşlarımız için dua ve niyazda bulundu. Daha önce okutulan hatm-i şeriflerin duasını yaptı. Program öğle namazının edasının ardından sona erdi.

Programa İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, daire amirleri, din görevlileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Akabinde İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu beraberindeki heyetle şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti. Müftü Fakirullahoğlu yaptığı ziyaretlerde, dahili ve harici saldırılara karşı vatan savunması yapmanın ve bu uğurda şehit veya gazi olmanın önemini vurgulayan sohbetler yaptı.

Şehit yakınları ile gaziler, ziyaretlerinden dolayı İl Müftüsü Fakirullahoğlu ve beraberindeki heyete teşekkürlerini ileterek, her durumda Müftülük görevlilerini yanlarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...