Hakkari’de Yılın Ilk Personel Toplantısı Ve Ilk Vedası Bir...

Hakkari'de Yılın Ilk Personel Toplantısı Ve Ilk Vedası Bir Arada Yaşandı.

yılın ilk personel toplantısı ve ilk vedası bir arada yaşandı.

17 Ocak 2023 - 14:20

Yılın ilk personel toplantısı ve ilk vedası bir arada yaşandı.

İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu Müftülük personelleri ile 2023 yılının ilk aylık mutad toplantısında bir araya geldi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan toplantı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantıda, 2022 yılının genel bir değerlendirmesi yapıldı. 2023 yılının plan ve programları hakkında görüş alış-verişinde bulunuldu.

Daha sonra; 1977 yılında Mersin İli Anamur İlçesinde imam-hatip olarak göreve başladıktan sonra Hakkari’ye atanan ve İl Müftülüğünde değişik görevlerde bulunan Personel Kısım Şefi Faysal Arslan’ın emekliye ayrılacak olması nedeniyle duygularını dile getiren il Müftüsü Fakirullahoğlu şu ifadelerde bulundu.

“Yaklaşık ondört ay şefimizle çalıştım. Bu süre içinde kendisinin personele abilik yaptığını, rahat ve huzurlu bir ortamda çalışmalarını sağlamak için çalışıp çabaladığını gördüm. Aramızdan fiziken ayrılacak olmasına elbette üzülmekteyiz. Ancak yarım asra yakın hizmet süresi içinde yaptıklarını hatırladıkça kalben bizden ayrılmasının mümkün olmayacağına ve bizimle olan gönül bağının kopmayacağına olan inancımızla da sevinmekteyiz. Şefimiz yaptıklarıyla Hz. Ali’nin ‘ölmek istemiyorsanız, ölmez bir eser bırakınız’ sözünü her ortamda bizlere hatırlatacaktır. Bu vesileyle bugüne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür eder, ailesi ve sevdikleriyle birlikte bundan sonra da mutlu ve müreffeh bir hayat geçirmesini, emekliliğinin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.”

Akabinde söz alan Şef Faysal Arslan da; “Mersin ili Anamur ilçesinde başlayan bu güzide kurumdaki görevim nerede ise yarım asra yaklaştı. Çalıştığım her yer ve her görevde kurum personellerinden sadece saygı ve sevgi gördüm. Ciddi manada kırıldığım bir durumla karşılaşmadım. Elimden geldiği kadar da kimseyi incitmemeye çalıştım. Ancak bu uzun süre içinde bilerek veya bilmeyerek kırdığım, üzülmesine vesile olduğum meslektaşlarım olabilir. Bu vesileyle sizlerden helallik istiyorum. Ben de haklarımı helal ediyorum.” sözleriyle duygularını dile getirdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda