Hatay Aile Okulu Seminerleri Finali Yapıldı

Hatay Aile Okulu Seminerleri Finali Yapıldı

hatay aile okulu seminerleri finali yapıldı

24 Aralık 2022 - 14:35

Hatay Aile Okulu Seminerleri Finali Yapıldı

Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanlığınca ülke genelinde yürütülen ''Sağlıklı Birey, Mutlu Aile, Huzurlu Toplum'' projesi kapsamında 24.11.2022 - 22.12.2022 tarihleri arasında 5 haftalık süreyle Hatay genelinde ''Aile Okulu Seminerleri”düzenlendi. Aile Seminerlerinin 5. ve son programı Hatay İl Müftümüz Ömer Faruk BİLGİLİ’nin katılım ve sunumlarıyla gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Bilgili, bugün burada final programımızı icra ediyoruz, Cenâb-ı Hak; Efendimizi, Emsalsiz bir örnek şahsiyet olarak kıyamete kadar gelecek bütün insanlığa armağan etmiştir. Özellikle yaşadığımız çağda efendimizin örnek şahsiyet ve karakteriyle birlikte, aile hayatını da idrak etmeye fazlasıyla muhtacız. Sağlam bir ailede olması gerekenlerin neler olduğu ve ailenin sürekliliği için yapılması gerekenler, diğer tüm konularda olduğu gibi efendimizin hayatına bakılarak öğrenilebilir. Bu sebeple bizler hemen her ortamda peygamberimiz üzerinden aile kurumunu anlatmaya gayret ediyoruz. Çünkü sağlam nesiller yetiştirmek ve sağlam toplum oluşturabilmek için öncelikle sağlam aile olmayı başarmamız gerekir.

Daha sonra beş hafta boyunca beş farklı ilçemizde 1680 katılımcıyla yapılan seminerin Antakya ayağında 450 katılımcının Katılım Belgeleri takdim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...