Hatay’da 2021 Yılı Eylül Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...

Hatay'da 2021 Yılı Eylül Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftülüğümüzde Yapıldı

2021 yılı eylül ayı ilçe müftüleri toplantısı il müftülüğümüzde yapıldı

09 Eylül 2021 - 14:35

2021 Yılı Eylül ayı İlçe Müftüler toplantısı, 8 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 14.00’te İlimiz Müftülüğü toplantı salonunda, İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili başkanlığında yapıldı.

Hatay İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla yapılan İlçe Müftüleri toplantısına, İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili başta olmak üzere, İl Müftü Yardımcılarımız  Murat Akçay, Abdullah Sertoğullarından ve Nazife Sağlamoğlu ile tüm İlçe Müftüleri katıldı.

İl Müftümüzün açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, gündem maddelerinin okunması ve bu gündemler üzerine yapılan istişarelerle devam etti. Toplantının ağırlıklı gündem maddesini, Ahilik Haftası ve Etkinlikleri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Mevlid-i Nebi Haftası ve diğer konular oluşturdu.

Haber8.9.2021

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı