Hatay’da 2021 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Gençlik Bilgi...

Hatay'da 2021 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Gençlik Bilgi Yarışmasında Dereceye Girenler ödüllerini Aldı

2021 yılı mevlid-i nebi haftası gençlik bilgi yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı

21 Haziran 2021 - 14:35

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, Hz Peygamber’in (s.a.v.) örnek şahsiyetini, ahlâki değerlerini gençlere tanıtmak, dini, ahlâki ve manevi değerleri canlı tutmak amacıyla üniversite öğrencilerine yönelik “Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması” 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 14.00’de çevrimiçi olarak düzenlenmişti.  Söz konusu yarışmada il birincisi olanlara İl Müftülüğümüzde ödülleri verildi.

“Hadislerle O’nu Anlamak” isimli eserden sorumlu olunan yarışma neticesinde kadınlarda il birincisi olan Medine Doğru’ya İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili, erkeklerde ise il birincisi olan Ahmet Akıncı’ya da emekli İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu tarafından hediyeleri takdim edildi. İl Müftü Yardımcımız Murat Akçay’da programda hazır bulundu.

Birinci olan öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden İl Müftümüz Bilgili, düzenlenen yarışmanın önemine vurgu yaparak; “Başkanlığımız tarafından düzenlenen bu yarışmanın ana gayesi, her alanda bizlere en güzel örnek olan Peygamber Efendimizi (s.a.v.) gençliğe tanıtarak veya hatırlatarak, O’nun gibi yaşamaları için teşvik etmektir.” dedi.

 

Haber21.06.2021


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”