Hatay’da 2022 Yılı Ocak Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...

Hatay'da 2022 Yılı Ocak Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftülüğümüzde Yapıldı

2022 yılı ocak ayı ilçe müftüleri toplantısı il müftülüğümüzde yapıldı

13 Ocak 2022 - 16:21

2022 Yılı Ocak ayı İlçe Müftüler toplantısı, 12 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 14.00’te İlimiz Müftülüğü toplantı salonunda, İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili başkanlığında yapıldı.

Hatay İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla yapılan İlçe Müftüleri toplantısına, İl Müftümüz Bilgili başta olmak üzere İl Müftü Yardımcılarımız Murat Akçay, Abdullah Sertoğullarından ve Nazife Sağlamoğlu ile tüm İlçe Müftüleri katıldı.

İl Müftümüzün açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, gündem maddelerinin okunması ve bu gündemler üzerine yapılan istişarelerle devam etti. Toplantının ağırlıklı gündem maddesini; “İlim ve Hikmet Dersleri, Seçmeli Dini Dersler, Kitap Oku-Yorum Projesi Söyleşi Programı, 2022 Yılı Enerji Verimliliği Haftası Etkinlikleri ”  ve diğer konular oluşturdu.

Haber12.1.2022

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”