Hatay’da Afrin’de “her Evin Bir Yetimi Olsun, Her Ev...

Hatay'da Afrin’de “her Evin Bir Yetimi Olsun, Her Ev Peygamber'e Komşu Olsun" Projesi

afrin’de “her evin bir yetimi olsun, her ev peygamber'e komşu olsun" projesi

02 Ekim 2020 - 14:35

Hatay Müftülüğü koordinesinde Zeytin Dalı Bölgesi Afrin merkezinde İstanbul Müftülüğü ve Başakşehir İlçe Müftülüğü Merkez Camii'nin katkılarıyla "Her Evin Bir Yetimi Olsun, Her Ev Peygamber'e Komşu Olsun" proje kapsamında 100 yetim çocuğun eğitim alacağı 4-6 Kuran Kursu 29 Eylül 2020 Salı günü büyük bir heyecanla açıldı. Eğitim giderlerinin tamamının bu proje marifetiyle yürütüleceği Kuran Kursunda hedef, mağdur ve mazlum Şehit Çocuklarının Sahih Dini bilgilerle buluşmaları, zararlı ve kötü alışkanlıklardan korunmaları, maddi ve manevi zorlukları aşabilmeleri ve toplumun en değerli bireyleri olduklarının hatırlatılma çabası olarak belirlenmiştir. Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV, Türkiye ve Türkiye'nin dışında kimsesiz çoçuklara geleceği inşa adına sahip çıkmış ve çıkmaya devam etmektedir. Afrin'deki tören Türkiye Diyanet Vakfı İstanbul Şubesini temsilen Abdulhalık Selman'ın konuşması, çocuklar ve ailelerine hediye takdimiyle sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu