Hatay’da Erkek Din Görevlileri Arası Hafızlık Bölge...

Hatay'da Erkek Din Görevlileri Arası Hafızlık Bölge Yarışması Yapıldı

erkek din görevlileri arası hafızlık bölge yarışması yapıldı

08 Haziran 2021 - 14:35

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinleri çerçevesinde  personelimizin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmeleri ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla; Erkek Din Görevliler arasında yapılan “Hafızlık” 3. Bölge (Mersin) Yarışması 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 15:00'de çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Yarışmada İlimizi temsil eden Antakya ilçemizden Abdülhamit GÖKÇEN İl Müftülüğümüz toplantı salonunda yarışmaya iştirak etti.

Hatay İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili; yarışma öncesi yarışmacımıza hafızlığın önemi hakkında bilgiler verdi. Yarışmaya; 3. Bölge illeri olan Adana, Osmaniye, Kilis, Hatay, Kahramanmaraş, Mersin ve Karaman  illerinden Erkek Din Görevlileri katılmış olup, Yarışma, Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu üyelerinin başkanlığında oluşturulan komisyon tarafından gerçekleştirildi.

Yarışma neticesinde yapılan değerlendirmede; İlimizi temsil eden Abdülhamit GÖKÇEN üçüncü oldu.

 

Haber7.6.2021

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...