Hatay’da Hafızlık Kız Kur’an Kursunda Mevlid Kandili Programı

Hatay'da Hafızlık Kız Kur’an Kursunda Mevlid Kandili Programı

hafızlık kız kur’an kursunda mevlid kandili programı

20 Kasım 2018 - 14:35

Mevlid Kandili münasebetiyle Antakya İlçemiz Yavuz Selim Hafızlık Kız Kur’an Kursunda kandil programı düzenlendi. Programa, İl Müftü Yardımcımız Nazife Sağlamoğlu, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Öğrencilerimizin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, İl Müftü Yardımcımız Nazife Sağlamoğlu’nun  “Hz. Peygamber ve Gençlik” konulu sohbeti ile devam etti. Hocamız sohbetinde; gençliğin tanımı ve Kur’an’da gençlik konularına değinerek genç sahabelerin hayatından örnekler aktardı. Bir milletin en kıymetli sermayesinin çalışkan imanlı gençler olduğunu ifade ederek “Kendi amellerimiz ile kaleme aldığımız amel defterimizi en güzel şekilde yazmalıyız. Genç olmak avare olmak demek değildir. Gençliğimizin kıymetini bilerek kendimizi en iyi şekilde yetiştirmek için gayret edelim. Ömür sermayesini boşa harcamayalım.” dedi.

Hacı Cemil Şensöz Kur’an Kursu Öğreticisi Nesrin Kavillioğlu’nun yaptığı dua ile program son buldu.

Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftülüğümüz Ev Sahipliğinde Yapıldı.
Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...
Agri'da Etkili Hutbe Sunumu Eğitim Semineri