Hatay’da Il Müftülüğümüz Hayırseverlerimizin Yardımlarını...

Hatay'da Il Müftülüğümüz Hayırseverlerimizin Yardımlarını Ihtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyor

il müftülüğümüz hayırseverlerimizin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

28 Nisan 2021 - 14:35

İl Müftülüğümüz koordinesinde, Vakfımızın 15 İlçe Şubesi din görevli ve gönüllüleri eliyle, ihtiyaç sahibi ailelere, hayırseverlerimizin Vakfımıza emanet ettiği Ramazan yardımlarını ulaştırdık.

İl Müftülüğümüze bağlı 15 İlçe Müftülüğünce belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde hazırlanan yardım kolileri teslim edildi.

İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili, Ramazan ayının toplumun tüm kesimlerini bir araya getirdiğine işaret ederek, "Ramazan ayı rahmet, bereket ve paylaşma ayıdır. Bu nedenle görevlilerimiz ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin Ramazan ayını gönül hoşluğu içinde yaşamalarına katkı sağlamak amacıyla evlerine yardım kolilerini ulaştırıyor." dedi.

Bekleyen gözlere umut olarak yola çıktıklarını belirten İl Müftümüz Bilgili, “Bizlere emanet edilen  Zekât, Fitre ve Ramazan yardımlarını din görevlilerimiz ve gönüllülerimiz eliyle  ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz” diyerek kampanyaya katkıda bulunan hayırseverlere ve din görevlilerine teşekkür etti.

 

Haber27.04.2021​


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri