Hatay’da Iskenderun’da Cami Engelli Buluşmaları Başladı

Hatay'da Iskenderun’da Cami Engelli Buluşmaları Başladı

iskenderun’da cami engelli buluşmaları başladı

24 Şubat 2020 - 14:36

“Kulluk İçin Yok Engel, Yeter ki Sen de Camiye Gel” mottosuyla planlanan cami-engelli buluşmalarının ilki İskenderun İlçe Müftüsü Osman ŞEKERCİ’nin katılımı ile yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın toplumun tüm kesimlerinin camilerde icra edilen din hizmetlerinden yeterince istifade edebilmelerini sağlamak için engelli bireylerin caminin manevi ikliminde buluşturulmasını amaçlayan projesi İskenderun İçe Müftülüğüne bağlı Nihal Atakaş Camiinde de hayata geçirildi.

Yurt genelinde uygulanacak proje kapsamında; Nihal Atakaş Camiinde her ayın son Pazar günü öğle namazından önce farklı konu ve konuklarla programlar icra edilecek. Duygulu anların yaşandığı “Kulluk İçin Yok Engel, Yeter ki Sen de Camiye Gel” mottosuyla planlanan cami-engelli buluşmaları programında   İskenderun İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörü Zeynep Oğuz tarafından işaret dili çevirisi yapıldı programda Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda