Hatay’da Kale Jandarma Karakol Hizmet Binası Dularla Açıldı

Hatay'da Kale Jandarma Karakol Hizmet Binası Dularla Açıldı

kale jandarma karakol hizmet binası dularla açıldı

13 Temmuz 2020 - 14:35

Samandağ - Arsuz Yolu'nun güvenliğini sağlayacak Kale Jandarma Karakolu'nun açılışı yapıldı.

Samandağ-Arsuz yolu ile Kale, Işıklı ve Tatarlı mahallelerinin  emniyet ve asayişinden sorumlu olacak Kale Jandarma Karakolunun açılış töreni 10 Temmuz 2020 Pazar günü saat 12.00’de İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın İsmail Çataklı ve Vali Doğan’ın yanı sıra, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek, Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, Suzan Şahin, Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tosyalı,  Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Hayzaran, Vali Yardımcıları Aydın Tetikoğlu, Nursal Çakıroğlu, Cilvegözü Mülki İdare Amiri Salih Altun, Yusuf İzci, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, İlçe Belediye Başkanları, kurum müdürleri ve vatandaşlarımız katılımıyla gerçekleştirildi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan konuşmasında, “ Eğer bu karakolu buraya yapmamış olsaydık, bir şey eksik kalacaktı. Bu eksikliği de İçişleri Bakanlığımızın talimatları ile Jandarma Genel Komutanlığından gönderilen ödenekle çok hızlı bir şekilde telafi ettik. Bu binanın yapımı yaklaşık 2 ay gibi bir sürede tamamlandı.  Bakanlığımız ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından da bu karakolda görev yapacak olan arkadaşlarımız görevlendirildi. Burada görev yapacak arkadaşlar, köyümüze ve yolu kullanacak olan vatandaşlarımıza trafik ve asayiş güvenliği açısından hizmet verecek. Yolumuzun ve karakolumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Burada görev yapacak olan arkadaşlarımıza kazasız belasız vazifeler diliyorum.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İl Müftümüz Ömer Faruk BİLGİLİ’nin yapmış olduğu dua eşliğinde Kale Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binasının açılış kurdelesi kesildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret