Hatay’da Karete Avrupa şampiyonasında Dereceye Giren öğrenciler...

Hatay'da Karete Avrupa şampiyonasında Dereceye Giren öğrenciler Il Müftülüğümüze Nezaket Ziyaretinde Bulundu

karete avrupa şampiyonasında dereceye giren öğrenciler il müftülüğümüze nezaket ziyaretinde bulundu

27 Şubat 2020 - 14:36

Antalya’da gerçekleştirilen 2020 Karete Avrupa şampiyonasında dereceye giren Altınözü ilçesi Yarseli ve Yolağzı İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri Altınözü İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Zümre ve Yolağzı İmam-Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Bedia Sürgit ile birlikte İl Müftülüğümüze nezaket ziyaretinde bulundu.

Antalya’da gerçekleştirilen şampiyonada ülkemizi temsil eden; Ferhat Korkmaz Ümitler 55 kğ Avrupa Şampiyonu, Zehra Gül Karaca Minikler +35 kğ Avrupa ikincisi, Göknur Yuvarlak Yıldızlar 30 Kğ Avrupa  ikincisi, Gülenay Günay minikler 30 kğ Avrupa üçüncüsü, Dilan Korkmaz Ümit’ler 45 kğ Avrupa üçüncüsü, Bedia Sürgit Büyükler 70 kğ Avrupa üçüncüsü oldu.

 İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek “İlimizin evlatlarının Avrupa Şampiyonasında dereceye girmelerinden dolayı mutlu olduk” dedi. Genç sporcularımızı yetiştiren anne-babasına ve hocalarına teşekkür eden İl Müftümüz Şampiyonada dereceye giren öğrencilerimize  ziyaretleri sebebiyle hediye takdimi yaptı. Üç aylarını ve kandillerini tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda