Hatay’da Kırıkhan Müftülüğünce “bahar Kalkanı...

Hatay'da Kırıkhan Müftülüğünce “bahar Kalkanı Harekâtı” Için Dua Yapıldı

kırıkhan müftülüğünce “bahar kalkanı harekâtı” için dua yapıldı

03 Mart 2020 - 14:36

Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak ve Ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan “Bahar Kalkanı Harekâtı” için sarık cübbeleri ile Kırıkhan ilçesinde görev yapan tüm imam hatip, müezzin kayyımlar ve hafızlık eğitimi verilen Merkez Erkek Kur’an Kursu öğrenci ve öğreticilerinin katılımı ile Beyazıdı Bestami Hazretlerinin makamı olan türbede hatim ve dua merasimi düzenlendi.

Yapılan programa Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, kurum amirleri, bazı muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Programda din görevlileri ve öğrenciler tarafından okunan hatimlerin ve Fetih surelerinin duası Kırıkhan İlçe Müftüsü Mekki SOLMAZ tarafından yapıldı. Kahraman ordumuza manevi destek olması ve Bahar Kalkanı Harekâtının muzafferiyeti için eller semaya kaldırıldı ve dualar edildi.

Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığının talimatı gereği Kırıkhan ilçe müftülüğüne bağlı tüm camilerde sabah namazından önce fetih süresi okunup dua edilmektedir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir Araya Geldi
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir...