Hatay’da Mevlid Kandili Dualarla Idrak Edildi

Hatay'da Mevlid Kandili Dualarla Idrak Edildi

mevlid kandili dualarla idrak edildi

11 Kasım 2019 - 14:36

Peygamber Efendimizin (s.a.v) doğum gününün sene-i devriyesi olan “Mevlid Kandili” münasebetiyle vatandaşlarımız başta Habib-i Neccar Camii olmak üzere bütün camilere akın etti.

Mevlid Kandili dolasıyla İlimiz genelinde merkez camilerimizde “Mevlid Kandili” özel programları organize edildi. Antakya İlçemiz Habib-i Neccar Camii’nde düzenlenen programda, İl Müftümüz Sayın Hamdi KAVİLİOĞLU, yatsı namazından önce cemaate vaaz etti.

İl Müftümüz, Mevlid-i Nebi Haftası boyunca yapılacak olan etkinlikler hakkında cemaati bilgilendirdi. Mevlid kandilinin şehrimize, ülkemize ve İslam Âlemine hayırlar getirmesi niyazıyla vaazını sonlandırdı.

Yatsı namazının kılınmasının ardından din görevlilerimiz tarafından Kur’an ziyafeti verildi. Mevlid kandili programı okunan ilahilerin ardından İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU’nun yapmış olduğu dua ile sona erdi.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...