Hatay’da Nihal Atakaş Camiinde “cami-çocuk Buluşması”...

Hatay'da Nihal Atakaş Camiinde “cami-çocuk Buluşması” Etkinliği Gerçekleştirildi.

nihal atakaş camiinde “cami-çocuk buluşması” etkinliği gerçekleştirildi.

05 Nisan 2019 - 14:36

İskenderun İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an Kurslarında okuyan minik öğrencilerimizin katıldığı “Cami-Çocuk Buluşması” etkinliği Nihal Atakaş Camiinde gerçekleştirildi.

İskenderun İlçe Müftülüğü’nce Nihal Atakaş Camii’nde düzenlenen etkinliğe İskenderun İlçe Müftüsü Osman ŞEKERCİ, Kur’an Kursu Öğreticileri ve minik öğrencilerin aileleri katıldı.

İlçe Müftüsü ŞEKERCİ’nin konuşması ile başlayan etkinlikte minik öğrencilere Camii İmam Hatibi Turgut KARAOĞULLARI tarafından cemaat halinde temsili namaz kıldırıldı. Namazdan sonra minik çocukların okuduğu salavat ve sureler ile devam eden etkinliğin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi, minik öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”