Hatay’da şehidimizi Son Yolculuğuna Dualarla Uğurladık

Hatay'da şehidimizi Son Yolculuğuna Dualarla Uğurladık

şehidimizi son yolculuğuna dualarla uğurladık

28 Nisan 2022 - 14:35

26.04.2022 tarihinde Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında görevini ifa ederken terör örgütü mensuplarının hain saldırısı sonucunda şehit olan Sözleşmeli Er Yunus Kalkan için cenaze töreni düzenlendi.

27 Nisan 2022 Çarşamba günü Yayladağı ilçemiz mezarlık kompleksinde öğle namazına müteakip İl Müftü Vekili Murat Akçay’ın kıldırdığı cenaze namazı sonrası şehidimizin ay yıldızı bayrağa sarılı naaşı, dualar eşliğinde Yayladağı Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Şehidimiz için düzenlenen cenaze törenine Sn Valimiz Rahmi Doğan ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere’nin yanı sıra, şehidimizin ailesi, Hatay Milletvekilleri Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, İsmet Tokdemir, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adnan Özkaya, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, İl Müftü Vekili Murat Akçay, İlçe Belediye Başkanları, 2. Hudut Alay Komutanı Albay Tayfun Çağan, siyasiler, kurum il müdürleri, askeri erkan, Şehidimizin silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Henüz 20 yaşında ve bekar olan Şehit Sözleşmeli Er Yunus Kalkan’ın tabutunun sarılı olduğu al bayrağımız Şehidimizin babası Mehmet Kalkan’a, çerçeveli fotoğrafı ise annesi Melahat Kalkan’a sn. Valimiz Doğan ve Bakan Yardımcısı Dere tarafından sabır ve başsağlığı temennileriyle teslim edildi.

Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır, aziz milletimize baş sağlığı dileriz.

 

Haber27.4.2022


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret