Hatay’dan Afrika’ya Bir Damla Hayat Su Kuyusu

hatay’dan afrika’ya bir damla hayat su kuyusu

10 Eylül 2021 - 14:35

Su hayattır, belki de insanlığa sunulmuş en büyük nimettir. Kimsenin mülkiyetinde sayılmaması gereken insanlığın ortak malı olan su’dan herkesin yararlanma hakkının olduğu düşüncesiyle, maddi zorluklar nedeniyle su sıkıntısı çeken, temiz bir su temin edebilmek için ortalama 6 km yol yürüyen insanlara bir damla hayat olsun diye  Yahya ve eşi Temadur Bebek 12.500.00-$ tutarındaki bağışı İl Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şube Başkanımız Ömer Faruk Bilgili'ye teslim etti.

İl Müftümüz ve TDV Hatay Şube Başkanı  Bilgili, vakfımızın “Bir Damla Hayat su kuyusu” kampanyasına katkılarından dolayı Yahya/Temadur Bebek'e, “Hatırda Kalmaz, Satırda Kalır” fehvasınca, teşekkür belgesi verdi. Allah ömürlerine bereket versin.

Haber.10.9.2021

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...