ığdır’da Yaz Kur’an Kurslarında şampiyonluk Heyecanı...

ığdır'da Yaz Kur'an Kurslarında şampiyonluk Heyecanı Yaşandı

ığdır'da yaz kur'an kurslarında şampiyonluk heyecanı yaşandı

22 Ağustos 2022 - 14:45

Iğdır'da Yaz Kur'an Kurslarında şampiyonluk heyecanı yaşandı
Iğdır il Müftülüğü tarafından "Yaz Kur’an Kursları Arası Futbol Turnuvası" düzenlendi.

Iğdır İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik "Futbol Turnuvası" düzenlendi.

Kurslara katılan öğrencilere milli ve manevi eğitimlerin yanı sıra öğrenciler arasında sevgi, saygı, kardeşlik, arkadaşlık ve kaynaşmayı artırmak, müsabaka ruhunu geliştirmek ve öğrencilerin güzel anılar biriktirmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvada Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri antrenörlük görevini yürüttü.
Yaklaşık 1500 öğrencinin katılımı ile iki hafta boyunca devam eden turnuvanın finali için program düzenlendi.

Düzenlenen programa Vali Yardımcısı Hasan Meşeli, İl Emniyet Müdürü Dr. Oğuzhan Yonca, İl Jandarma Komutanı Albay Nejdet Karaca, İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, din görevlileri ve öğrenci velileri katıldı.

Turnuvanın şampiyonu Hacı Fettah Camii Kur'an Kursu olurken; Yüzbaşılar Köyü Camii Kur'an Kursu ikinci, Çimen Mahallesi Camii Kur'an Kursu öğrencileri ise üçüncü oldu.

Final maçının ardından şampiyon olan takımı ve katılım sağlayan tüm öğrencileri tebrik eden İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Program sonunda Türkiye Diyanet Vakfı Iğdır Şubesi tarafından turnuvaya katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri