Igdir’da 15 Temmuz Demokrasi Ve Birlik Günü

Igdir'da 15 Temmuz Demokrasi Ve Birlik Günü

15 temmuz demokrasi ve birlik günü

09 Temmuz 2022 - 14:45

İl Müftümüz Dr. İrfan Açık, 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü yıldönümü münasebetiyle düzenlenen panele katıldı.

Iğdır Üniversitesi tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında panel düzenledi.

Panelde , Dr. Öğr. Üyesi Sait Yıldırım "Darbelerin Sosyolojik Açıdan Değerlendirmesi", 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Kamber Güzelkaya “Milli Birlik Ruhu” konularında konuşma yaptı.

"Dini Boyutuyla 15 Temmuz Darbe Girişimi" konusunda konuşma yapan İl Müftümüz Dr. İrfan Açık, "15 temmuz darbe girişimi Allah'ın inayeti, idarecilerimizin dirayeti, milletimizin cesareti ile bertaraf edilmiştir”. diye konuştu.

NOT: Panel videosu için https://fb.watch/e6Y5f5gCEv/

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...