Igdir’da Anadolu Kız Imam-hatip Lisesinden Mevlid-i Nebi Programı

Igdir'da Anadolu Kız Imam-hatip Lisesinden Mevlid-i Nebi Programı

anadolu kız imam-hatip lisesinden mevlid-i nebi programı

15 Kasım 2018 - 14:45

Iğdır Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Mevlid-i Nebi Haftası yaklaşması münasebeti ile bir program düzenledi.

Programa il Müftümüz Mustafa TEKİN, Müftü Yardımcımız Muzaffer MARANGOZOĞLU, Iğdır Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeki TAN,  öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan İl Müftümüz Mustafa TEKİN gençlere tesviyelerde bulunarak, hayatın en kuvvetli çağı olan gençlik dönemini çok verimli çalışmalarla geçirmeleri gerektiğini, bu konuda gençlik dönemi ile tarihimize damgasını vurmuş Mus’ab’ları ve Fatih’leri örnek almaları gerektiğini vurguladı.

Program sonunda öğrencilerin hazırlamış oldukları “Mus’ab b. Umeyr İslam’ın İlk Öğretmeni” adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda