Igdir’da önce Kitap Okudular Sonra Kayak Yaptılar

Igdir'da önce Kitap Okudular Sonra Kayak Yaptılar

önce kitap okudular sonra kayak yaptılar

19 Mart 2019 - 14:42

Iğdır İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen programda Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler önce kitap okudu sonra kayak yaptı.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu Manevi Rehberi İbrahim Oran koordinatörlüğünde yürütülen faaliyetler kapsamında öğrencilere yönelik okuma programları organize ediliyor.

Haftanın üç günü bir araya gelen öğrenciler, dönüşümlü olarak sesli şekilde kitap okuyor.

Düzenlenen program okuma etkinliğinin ardından Kars’ın Sarıkamış ilçesinde bulunan kayak tesislerinde kayak keyfi ile devam ediyor.

Gençlerin toplumsal hayatta kendilerini daha iyi şekilde ifade etmesi için bol bol kitap okuması gerektiğini belirten Manevi Rehber İbrahim Oran, “Oku’ emri ile başlayan bir dinin mensupları olarak gençlerimizi hem okumaya hem de böyle faaliyetlerde bir araya getirerek güzel dostluklar kurmaya yönlendiriyoruz. Maalesef günümüzde çoğu gencimizin vakti bilgisayar ve telefon başında geçmektedir. Bizler ise vakitlerini daha verimli şekilde kullanmaları için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Onların istek ve motivasyonlarını arttırmak için de çeşitli şekillerde ödüllendiriyoruz. Bu faaliyetimizin gerçekleşmesinde emeği geçen İl Müftümüz ile Gençlik ve Spor İl Müdürümüze çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Programa gönüllü olarak katılan öğrenciler ise bu tür faaliyetlerin eğitim hayatlarına olumlu etkisi olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...