Igdir’da “ramazan Ve Infak” Temalı Resim Ve Kompozisyon...

Igdir'da “ramazan Ve Infak” Temalı Resim Ve Kompozisyon Yarışması Düzenlendi.

“ramazan ve infak” temalı resim ve kompozisyon yarışması düzenlendi.

20 Haziran 2019 - 14:47

Müftülüğümüz tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik “Ramazan ve İnfak “ temalı resim ve kompozisyon yarışması düzenlendi.

Yarışma Iğdır merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren ortaokullar tarafından yoğun ilgi gördü.

Komisyon Başkanlığını İl Müftümüz Mustafa Tekin’ in yaptığı yarışmanın il finalinde resim dalında Hürriyet Ortaokulundan Meryem Açık birinci, İnönü Ortaokulundan M. Arzu Kama ikinci,  Bayraktutan Ortaokulundan Zelal Kartal üçüncü oldu.

Kompozisyon dalında ise Şehit Emin Güner İmam Hatip Ortaokulundan İrem Sahra Gül birinci, Mimar Sinan Ortaokulundan Dilan Demir ikinci, Mimar Sinan Ortaokulundan Gülüzar Sönmez üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere İl Müftülüğümüz tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret