Igdir’da Yaz Kur’an Kursları Futbol Turnuvası Finali

Igdir'da Yaz Kur'an Kursları Futbol Turnuvası Finali

yaz kur'an kursları futbol turnuvası finali

29 Ağustos 2019 - 14:46

Müftülüğümüz ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2019 yılı Yaz Kur’an Kursları Futbol Turnuvası sona erdi.

30 takımın katıldığı ve yaklaşık 1000’e yakın öğrencinin futbol oynadığı turnuvanın tertip komitesinde Iğdır Diyanet Sen İl Başkanı İdris Armağan, İl Müftülüğünde Ali Öztürk, TFF İl Temsilcisi Ahmet Güneş, ASKF Temsilcisi Filit Yıldırım, Gençlik Spor İl Müdürlüğü  Şube Müdürü Sait Tekin, Beden Eğitim Öğretmeni Erdal Baştemur ve Erol Aydemir, Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan hakemler görev aldı.

Bu sene 7.si düzenlenen Yaz Kuran Kursları Futbol turnuvasında Hacı Fettah Camii Kuran Kursu birinci, Halfeli Taş Camii Kur’an Kursu 2.  Hz. Ömer Camii Kur’an Kursu 3. oldu.

Final Maçının ardından dereceye giren kurslar için ödül programı düzenlendi.

Programa İl Müftü Vekili Muzaffer Marangozoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Yiğit, AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Tutulmaz, turnuva tertip komitesi ve öğrenci velileri katıldı.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı