Igdir’da Yaz Kur’an Kursları Arası Futbol Turnuvası

Igdir'da Yaz Kur’an Kursları Arası Futbol Turnuvası

yaz kur’an kursları arası futbol turnuvası

23 Temmuz 2019 - 14:46

2019 yılı Yaz Kur’an Kurslarının açılması ile Müftülüğümüze bağlı camii ve Kur’an kursları öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Müftülüğümüz tarafından öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak, spor alışkanlığı kazandırmak, Kur’an kurslarını daha cazip hale getirip öğrencilere ömür boyu unutamayacakları güzellikler yaşatmak için Yaz Kur’an Kursları arası futbol turnuvası düzenlendi.

Müftülük ile Gençlik ve Spor il Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği turnuvaya merkeze bağlı Kur’an Kurslarından 30 takım katıldı.

Turnuvanın başlama vuruşunu yapan İl Müftümüz Mustafa Tekin “Bu tür etkinlikler gençlerimizin fiziki gelişimine katkı sağlarken aynı zamanda zihni ve manevi gelişimlerini de olumlu yönde etkilemektedir. Kur’an Kurslarımızdaki tüm öğrenciler buraya gelerek tanışıp, kaynaşacaklar inşallah ömür boyu sürecek bir kardeşlik bağı kuracaklar. Bu temenniler ile turnuvamızın hayırlı olmasını dileyerek, burada görev alan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ‘ dedi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret