Igdir’da Yemen’e Kardeş Ikramı

Igdir'da Yemen’e Kardeş Ikramı

yemen’e kardeş ikramı

19 Aralık 2018 - 14:46

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Yemen’e Sessiz Kalma” sloganı ile başlatılan yardım kampanyasına Iğdır Müftülüğü destek olmaya devam ediyor

Iğdır İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kampüsün Minik Elleri Kur’an Kursu ve Iğdır Üniversitesi tarafından Yemen halkının yaralarına merhem olmak amacı ile    “ Yemen’e Kardeş İkramı " adı altında yardım kampanyası düzenlendi.

Kur’an Kursu hocaları, Iğdır Üniversitesi öğretim üyeleri ve minik öğrencilerin aileleri tarafından hazırlanıp, belli bir ücret karşılığında satışa sunulan ikramlar üniversite personeli, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Yardım kampanyasına destek olmak amacı ile programa katılan il Müftümüz Mustafa TEKİN “Burada çok önemli bir sosyal sorumluluk çalışması yapılıyor. Bu yardım yemeği Yemen'e katkı sağlamak, haftalarca kursağından yemek geçmeyen Yemenlilere destek olmak için düzenlendi. Bizler Müslümanlar olarak bin yıldır mazlumların her zaman yardımcısı olduk ve olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda