ığdır Kardeşlik Iftarında Bir Araya Geldi

ığdır kardeşlik iftarında bir araya geldi

29 Mayıs 2019 - 14:47

Müftülüğümüz tarafından düzenlenen Kardeşlik İftarında Iğdır’ da görev yapan din adamları bir araya geldi.

27.05.2019 Pazartesi günü Millet Kıraathanesinde düzenlenen iftar yemeğine valimiz Sn. Enver Ünlü, İl Müftümüz Mustafa Tekin, Ehlibeyt Alimleri Derneği Başkanı Veli Beder, Müftü Yardımcımız, ilçe müftüleri, emekli ve çalışan din görevlileri, merkezde bulunan Ehlibeyt Camii görevlileri ve din alimleri katıldı.

Daha sonra konuşma yapan Valimiz Sn. Enver Ünlü ve il Müftümüz Mustafa Tekin Birlik beraberlik ve kardeşlik ruhu üzerinde durdular.

Program Ehlibeyt Alimleri Derneği Başkanı Veli Beder'in yaptığı dua ile sona erdi

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı