Il Müftülüğümüz Ve Türkiye Diyanet Vakfı Karabük Kadın...

Il Müftülüğümüz Ve Türkiye Diyanet Vakfı Karabük Kadın Kolları Koordinesiyle Kur'an Kurslarımızın Ihtiyaçları Ve Kütüphanelere "hediyem Kitap Olsun" Kampanyası Yararına Dokuz Bölgede Hayır çarşısı Kermesi Düzenlendi.

il müftülüğümüz ve türkiye diyanet vakfı karabük kadın kolları koordinesiyle kur'an kurslarımızın ihtiyaçları ve kütüphanelere "hediyem kitap olsun" kampanyası yararına dokuz bölgede hayır çarşısı kermesi düzenlendi.

26 Kasım 2022 - 16:30

  İl Müfftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Karabük Kadın Kolları koordinesiyle Kur'an Kurslarımızın ihtiyaçları ve Kütüphanelere "Hediyem Kitap Olsun" Kampanyası yararına dokuz bölgede  Hayır Çarşısı kermesi  düzenlendi.

  Kermes açılışına  Valimiz Sayın Fuat Gürel, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, İl Müftümüzün eşi Sayın Nurgül Aksu Hanımefendi, Müftü Yardımcımız  Sayın Merve Yumlu, Müftülük Personelimiz, Din Görevlilerimiz, Kur'an Kursu Ögreticilerimiz, TDV Karabük Kadın Kolları Gönüllülerimiz, Kursiyerlerimiz ve çok sayıda  vatandaşlarımız katıldı.

   İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu tarafından dualar edilerek yapılan açılışta, Valimiz Sayın Fuat Gürel "Örnek çalışmalar gerçekleştiriyorsunuz, hayırlara iyiliklere vesile oluyorsunuz. Bu güzel çalışmalardan dolayı sizleri kutluyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

  İl Müftülüğümüz olarak teşrifleriyle bizleri onurlandıran Sayın Valimiz Fuat Gurel'e şükranlarımızı  arz ederiz.

  Ayrıca Hayır Çarşısına katkı ve desteklerini esirgemeyen Muhterem Hocalarımıza,  fedakar Kursiyerlerimize, Cami Dernek Yönetimi ve üyelerine, teveccüh gösteren halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir Araya Geldi
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir...
Zonguldak'ta öğrenciler Yardım Kampanyasına Katıldı.
Zonguldak'ta öğrenciler Yardım Kampanyasına Katıldı.