Il Müftümüz Amasya üniversitesi Rektörü Elmacı’ya Iade-i...

Il Müftümüz Amasya üniversitesi Rektörü Elmacı’ya Iade-i Ziyarette Bulundu

il müftümüz amasya üniversitesi rektörü elmacı’ya iade-i ziyarette bulundu

30 Haziran 2020 - 10:00

İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun dilekleri sunan Amasya Üniversitesi Rektörü Süleyman Elmacı’ya iade-i ziyarette bulundu.

Yapılan ziyarette İl Müftümüz üniversite ve müftülük arasında yapılacak faaliyetlerin iş birliği açısından önemine vurgu yaparken, Amasya Üniversitesi’nin akademik tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Elmacı, üniversite olarak tüm resmî kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerine önem verdiklerini ifade etti. “Kurumlarla birlikte çalışmalar yaparak Amasya’yı ve şehrin adını taşıyan üniversitemizi daha ileriye taşımak istiyoruz” diyen Rektör Elmacı, Müftümüz Sayın Durmuş Ayvaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İl Müftümüz Durmuş Ayvaz’ın Rektör Elmacı’ya hediye takdimi ile ziyaret sona erdi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”