Il Müftüsü Ali çakmak, “osmaniye şehitlerine Yürüyor”...

Il Müftüsü Ali çakmak, “osmaniye şehitlerine Yürüyor” Programına Katıldı

il müftüsü ali çakmak, “osmaniye şehitlerine yürüyor” programına katıldı

06 Ocak 2022 - 21:06

 Osmaniye’de Milli Mücadele Zaferinin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında,  Osmaniye Valiliği himayesinde Osmaniye Sivil Toplum Kuruluşları tarafından düzenlenen, geleneksel “Osmaniye Şehitlerine Yürüyor” programı Mamure Tren İstasyonunda yapıldı.

 Tören için Osmaniye Tren Garından Mamure Tren İstasyonuna hareket edecek özel bir tren hazırlandı. Vali Sayın Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Vali Yardımcıları Dr. Ömer Faruk Günay ve Adem Yılmaz, İl Müftüsü Ali Çakmak, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz, şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri trenle Mamure Tren İstasyonuna geldiler.

 Mamure Tren İstasyonundaki tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Zafer Camii İmam-Hatibi Mahmut Durmuş tarafından Kuran-ı Kerim okunmasının ardından İl Müftüsü Ali Çakmak tarafından şehitlerimiz için dua yapıldı.

 Yapılan konuşmaların ardından protokol mensupları, üzerinde şehitlerimizin isimlerinin yazılı olduğu anıta karanfiller bıraktılar. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...
Bitlis'de Il Müftülüğümüzde Salavatlar Eşliğinde Bayramlaşma Merasimi Düzenlendi
Bitlis'de Il Müftülüğümüzde Salavatlar Eşliğinde Bayramlaşma...