Amasya'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları

Tarih: 25.02.2019

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle kadın/erkek personellerimiz arasında ayrı ayrı düzenlenecek olan Kur'an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma, Ezanı Güzel Okuma, Hafızlık, Etkili Hutbe Sunumu, Hutbe ve Şiir Yazma, Proje ve Bilgi  yarışmaları şartnameleri ve Yarışma Takvimi aşağıya eklenmiştir.

Notlar:

1- Bütün yarışmaların müracaat tarihleri 04-31 Mart 2019 tarihleri arasındadır.

2- Kur'an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma ve Hafızlık yarışmalarına müracaat dilekçesi Müftülüğümüz Din Hizmetleri birimine verilecektir.

3- Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe sunumu, Hutbe Yazma ve Bilgi yarışmalarına müracaatlar kendi kullanıcıları ile DHYS'den yapılacaktır.

4- Hutbe ve Şiir Yazma ile Proje yarışması için ise son müracaat tarihi 12 Haziran 2019 Çarşamba gününe kadar projelerini Müftülüğümüz Din Hizmetleri birimine vermeleri gerekmektedir.

Yarışma Takvimi 2019 K.Kerimi Yüzünden Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışmaları Şartnamesi Ezanı Güzel Okuma Hutbe Sunumu Hutbe Yazma ve Şiir Yazma ve Bilgi Yarışmaları Şartnamesi