Ankara'da Yaz Kursu Kayıt Işlemleri Hakkında Bilgilendirme

Tarih: 24.06.2019

2019 Yılı Yaz Kur'an Kursu kayıtları 23 Haziran 2019 Pazar günü sona erecektir. 23 Hazirandan sonra da kurs açılabilecek ancak 24 Haziran ve sonrasında kayıt yapanlar 17 sinden itibaren değil, 24 Hazirandan itibaren (ya da hangi gün onaya göndermişlerse o gün itibariyle) ek ders ücreti alabilecekler.

Kayıtları yaparken mutlaka öğrencilere verilen kitapları işaretleyelim.

Kurs açıldıktan ve öğrenciler eklendikten sonra "ONAYA GÖNDER" butonuna tıklanmadığı sürece kursunuz aktif hale gelmeyecektir.

Kurs durumunda "Kurs Açılış İçin Müftülük Onayı Bekliyor" yazısı var ise işlem tamamlanmıştır. Müftülüğü aramanıza gerek yoktur, ilgili amir kursunuzu daha sonra onaylayacaktır.

Kursunuz aktif hale geldikten sonra Ek-9 Sınıf Açma Talep Formunu alarak camideki dosyanızda bulundurmanız gerekmektedir.

DİKKAT: Tahakkuk beyan işlemleri her ayın son günü ve takip eden ayın 1'i ve 2'si günleridir. Ayın 3'ünde parametreler toplu halde döküm alınacak ve geç kalanların beyanları kabul edilmeyecektir.

Öğrenci sayıları net olarak tespit edildiyse sistem üzerinden kayıt edilen öğrenci sayısına bakılarak kitap takviyesine devam edilmektedir.

Yaz Kursu Ders defteri mevcuttur, almayanlar 3.kat Harun Kabadayı'dan temin edebilirler.

Kadrosunun dışında bir kursta görev alanlar için Valilik oluru geldiğinde kendilerine bilgi verilecektir.

Kayıtlar noktasında yaşanan sorunlar için Müftülüğü aramadan önce bu videoyu izlemeniz önerilir.

Yaz Kursu öğrenci kayıt dilekçesi

Yaz Kursu Ders Programları