Balikesir'de Kur'an-ı Kerim öğretim Programı Uzaktan

Tarih: 27.12.2020

Kur'an eğitimine yönelik yaygın din eğitimi faaliyetleri Diyanet İşleri Başkanlığımızca açılan Kur'an kursları ve camiler vasıtasıyla gerçekleştirilmektedir. Ancak içinde bulunduğumuz salgın süreci nedeniyle tüm kurumların yüz yüze eğitime ara vermesi ve online eğitime devam etmesi nedeniyle Başkanlığımız Kur'an hizmetlerinin bu süreçte de kesintiye uğramaması için uzaktan eğitim faaliyetlerine ağırlık vermiştir.

Bu itibarla;

Haydi Türkiye Evden Kur’an Öğrenmeye” şiarıyla Kur’an-ı Kerim Öğretim Programı (Uzaktan Eğitim) ile ilgili Kur'an-ı Kerim Öğretim Programının dikkatli bir şekilde okunarak Cumada ve Vakit Namazlarında Cemaatinize ve Öğrencilerinize duyurulması ve teşvik edilmesi ayrıca her görevlinin kendi sosyal medya hesaplarından duyuru yapmasını ve ekteki afişlerin çıktısını alarak Camilere asılması hususunda;

Gereğini önemle rica ederim.

Uzaktan Eğitimle Kur'an Öğrenme Öğrenci Kayıt linkini açmak için TIKLAYINIZ

Ek-1 KUR’AN-I KERİM ÖĞRETİM PROGRAMI (UZAKTAN EĞİTİM) (Haftalık Ders İçeriği PDF indirmek için TIKLAYINIZ)

Ek-2 KUR’AN-I KERİM ÖĞRETİM PROGRAMI (UZAKTAN EĞİTİM)
UYGULAMA ESASLARI (PDF indirmek için TIKLAYINIZ)