Kahramanmaras Müftülüğü V.H.K.İ ve Memur Naklen Alım Sınavı

T.C.
KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİ
İl Müftülüğü

Sayı     : 50435097-903-02-3022                                                      10 Ekim 2018
Konu   : Nakil Sınavı.

D U Y U R U

İlimiz İl ve İlçe Müftülüklerinde münhal bulunan, aşağıda unvanı, hizmet sınıfı, kadro derecesi ve kadro adedi belirtilen kadrolara yarışma sınavı ile naklen eleman alınacaktır.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI:

Halen Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatında görevli olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartlan taşıyor olmak, Diyanet İşleri Başkanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği, Atama ve Yer Değiştirme ile Sınav Yönetmeliğinde belirtilen şartlara haiz olmak, İsteklilerin en geç 22.10.2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Müftülüğümüze başvurmaları ve imtihanın yapılacağı 23.10.2018 Salı günü saat: 09:30 da Müftülüğümüzde hazır bulunmaları, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliği kadrosuna müracaat edenlerin, ilgili kuruluşlarca düzenlenen bilgisayar işletmenliği veya bilgisayar kullanma eğitiminde başarılı olduğuna ilişkin belge ya da sertifikasını dilekçelerine eklemeleri, Postadaki vaki gecikmeler ile fax ile yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır. İlan olunur.

Süleyman YAVUZ
                                                                                Kahramanmaraş İl Müftü V.

S.N Unvanı Hizmet Sınıfı Kadro Derecesi Kadro Adedi Kadronon Bulunduğu Yer 1 V.H.K.İ G.İ.H 3 1 İlçe Müftülüğü
Afşin / KAHRAMANMARAŞ 2 V.H.K.İ G.İ.H 3 1 İlçe Müftülüğü Pazarcık/KAHRAMANMRAŞ 3 Memur G.İ.H 5 1 İl Müftülüğü KAHRAMANMRAŞ