Tunceli'de Münhal şoför Ilanı

TUNCELİ VALİLİĞİ
                                                                (İl Müftülüğü)

05.01.2022

Konu : Sınav İlanı. (Şoför)

İl Müftülüğümüzde münhal bulunan ilişik listede unvanı, sınıfı ve kadro derecesi yazılı Şoförlük kadrosuna  Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin ilgili hükümleri gereğince sınavla personel alımı yapılacaktır.

A-SINAVA KATILMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları taşıyor olmak. Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmeliğinde belirtilen şartlara haiz olmak. Halen Diyanet İşleri Başkanlığında görevli olmak. İl içinden başvuruda bulunanlar bulunduğu görev mahallinde altı ayını, İl dışından başvuruda bulunanlar ise iki yıl görev süresini tamamlamış olmak. Asaleti tasdik edilmiş olmak.

B-SINAVA KATILMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ÖZEL ŞARTLAR

1- Şoförlük için;

a) En az lise veya dengi okul mezunu olmak,
b) Başkanlık teşkilatında en az iki yıl görev yapmış olmak,
c) En az (B) Sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak.
d) Yapılacak olan sözlü ve mesleki uygulama sınavında başarılı olmak

C-BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Müracaat etmek isteyenler DİBBYSSınavTaşra Nakil SınavlarıMüftülük Personeli Nakil Sınav Başvuru programı üzerinden başvurularını ilan edilen ayın 1-15 günleri içerisinde yapmaları gerekmektedir.
2- Sınav başvuruları ilgili program üzerinden yapılacağı için posta yada elden müracaat alınmayacaktır.

E-BAŞVURU VE SINAV İŞLEMLERİ

1.Şöför Kadrosu için  sınav sözlü olarak yapılacaktır.

-Mesleki Bilgi (50 puan)

-Mesleki Uygulama (50 puan)

-konularında 100 puan üzerinden değerlendirmeye tabi tutulacaktır.

2.Sınav 25/01/2022 Salı  günü Gaziemir Müftülüğünde saat: 10:00 gerçekleştirilecektir.

3.Faks, Posta ve e-mail ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

4.Belgeleri eksik olan adayların kayıt ve müracaat işlemi yapılmayacaktır.

5.İlan edilen tarihte sınava katılmayanlar sınav hakkını kaybetmiş sayılacak ve adaya ikinci bir sınav hakkı verilmeyecektir.

6.Sınav sonuçları sınav işlemlerinin tamamlanmasından sonra Müftülüğümüz web sayfasında ve ilan panosunda duyurulacaktır. Sınava katılanlara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

DİĞER HUSUSLAR

1- Sınav sonuçları sınav işlemlerinin tamamlanmasından sonra DİBBYS Sınav Taşra Nakil Sınavları Müftülük Personeli Nakil Sınav Başvuru sayfasından öğrenebileceklerdir.
2- Sınav öncesi, sonrası ve atama sürecindeki işlemlerde gerçeğe aykırı belgeyi sisteme yüklediği ya da beyanda bulunduğu tespit edilen adayların başvuru ve sınavları geçersiz sayılacağı gibi haklarında kanuni işlem yapılacaktır.
3- Sınav ve atama sürecinde Müftülüğümüzün İnternet sitesinde yapılan tüm duyurular tebligat sayılacaktır. Adaylara ayrıca bildirim yapılmayacaktır.

MÜNHAL KADRO LİSTESİ

S.NO

UNVANI

HİZMET SINIFI