Isparta’da 28 Eylülde Kur’an Kursları Açılıyor

Isparta'da 28 Eylülde Kur'an Kursları Açılıyor

28 eylülde kur'an kursları açılıyor

02 Eylül 2020 - 14:55

Kur'an Kurslarımızda yürütülecek eğitim ve öğretim faaliyetlerinin amacına uygun, daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesi amacıyla 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Uygulama Esasları yayınlandı.

28 Eylül 2020 Pazartesi günü açılacak olan Kur’an kurslarına 7 Eylül 2020 tarihinden itibaren kayıtlar alınmaya başlanacaktır. Vatandaşlarımız başvurularını https://dibbys.diyanet.gov.tr/ehys/OgrenciKursBasvuru.aspx adresi üzerinden yapabilecekleri gibi bizzat kursa başvurmaları halinde öğreticiler tarafından kayıtları gerçekleştirilecektir.

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında eğitimler seyreltilmiş, dönüşümlü ve randevulu şekilde uygulanabilecek olup, pandemi sürecine bağlı olarak Uygulama Esaslarında değişiklikler yapılabilecektir.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...