Isparta’da Bağımlılıkta Farkındalık Seminerleri Başladı

Isparta'da Bağımlılıkta Farkındalık Seminerleri Başladı

bağımlılıkta farkındalık seminerleri başladı

03 Şubat 2022 - 14:55

Bağımlılıkta Farkındalık Seminerleri başladı

Isparta İl Müftülüğünce bağımlılıkla mücadele kapsamında "Bağımlılıkta Farkındalık" projesi hayata geçirildi

    Isparta İl Müftülüğü Bağımlılık Koordinatörlüğü tarafından hayata geçirilen "Bağımlılıkta Farkındalık" projesi kapsamında ilk seminer gerçekleştirildi.   

Necip Camii'nde Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ahmet Aydın tarafından verilen ilk seminer, cami cemaati tarafından ilgiyle takip edildi.

Uyuşturucu, Bağımlılıklarla ve Alkolizmle Mücadele Derneği (UYUMDER) bünyesinde rehabilite edilen gençlere manevi destek hizmeti sunmak, bağımlılık tedavisi gören gençlerin toplumla kaynaşmasını sağlayıp onları topluma kazandırmak, gençleri ve toplumu her türlü bağımlılığa karşı bilinçlendirmek amacıyla hazırlanan proje kapsamında öğrenci yurtları, gençlik merkezleri ve UYUMDER'de her ay seminerler düzenleneceği bildirildi.

Ayrıca söz konusu proje ile her hafta farklı bir camide cuma namazı öncesinde seminer verilerek cami cemaatinde bağımlılık konusunda farkındalık oluşturulmasının amaçlandığı ifade edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x