Isparta’da Bayramlaşma Programı Yapıldı

Isparta'da Bayramlaşma Programı Yapıldı

bayramlaşma programı yapıldı

26 Temmuz 2021 - 14:55

Covid-19 salgını sebebiyle fiziksel olarak bir araya gelemeyen personel online olarak bayramlaşma programında buluştu.

Kurban Bayramı’nın 2’nci günü saat 14.30’da Zoom programı üzerinden yapılan bayramlaşma programına İl Müftü Vekili Halil Taş, İl Müftü Yardımcısı Seyit Böğet, Şube müdürü Mustafa Güner, İl Vaizleri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve din görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan bayramlaşma programında İl Müftü Vekili Taş, yaptığı konuşmada; “Kurban Bayramının birlik ve beraberliğin, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel göstergesi” olduğunu ifade etti ve personelin bayramını tebrik etti.

İl Müftü Yardımcısı Seyit Böğet’in tebrik konuşmalarından sonra bayramlaşma programına katılan tüm personele söz hakkı verildi ve böylece tebrik mesajlarını ileten personel birbiriyle bayramlaştı.

Bundan sonraki bayramlaşma programının yüzyüze yapılması temennilerinden sonra bayramlaşma programı Asr suresinin okunmasıyla sona erdi.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...